top of page

Welkom in

Wijnwinkel Het Wapen

In de prachtige keldergewelf van Het Wapen van Linschoten ligt onze sfeervolle wijnkelder. De winkel is geopend binnen de openingstijden van ons restaurant. Dit betekent woensdag ttm zondag van 10:30 tot 22:00.

Roos-Wijnwinkel-IMG_6754-2.jpg

Ons winkel concept

In de wijnkelder liggen ruim 100 verschillende wijnen met een brede variatie in prijs, smaak en herkomst. Zo hebben wij mooie betaalbare huiswijnen vanaf €5 per fles maar ook luxere wijnen zoals Jacquart Champagne of Amarone wijn. Ideaal voor een avond lekker thuis genieten! Ook dessertwijnen en alcoholvrije wijnen zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. 

Advies krijg je van ons persoonlijk, maar je kan ook vast zelf aan de slag met onze "digitale sommelier". Via een tablet kan je door ons assortiment heen scrollen en jouw voorkeuren van smaak, herkomst en/of druivensoort doorgeven, hier komt dan een advies op maat uit en kan je rustig even oriënteren op al dat lekkers! 

Op zoek naar een cadeautje ? Wij hebben diverse geschenkverpakkingen, het lekkerste cadeau om te geven of te krijgen! 

Een verlengde wijnkaart

Een andere wijn proberen dan die van onze wijnkaart? Dan kan je ook een lekkere kelderwijn uitzoeken en deze op het terras of (wanneer het weer kan) in het restaurant opdrinken. Het werkt als volgt: je betaalt de winkelprijs van de wijn, en daar bovenop betaal je een "consumptie toeslag", de juiste horeca term daarvoor is kurkengeld. Hiermee dekken wij de kosten zoals glaswerk en personeelskosten. Het kurkengeld bedraagt €20, onafhankelijk van de prijs van de fles die uitgezocht wordt.

 

Bijvoorbeeld: een fles Le Finage Chablis kost €22.99 (winkelprijs) + €20 (kurkengeld) = €42.99, zo worden met name bijzondere en kostbaardere wijnen heel toegankelijk

20200212_WapenvanLinschoten_JoniIsraeli-
bottom of page