top of page
1000055771_close.jpg

Grotere gezelschappen 

Heeft u iets te vieren of wilt u komen vergaderen? De verschillende zalen van Het Wapen van Linschoten bieden ruimte aan kleine en grote gezelschappen. Wij bieden totaalverzorging op het gebied van dranken en spijzen en denken graag met u mee om zo uw evenement tot een nog groter succes te maken. Kom gerust langs voor meer informatie. 

De opkamer 

In de “opkamer” is een 19de eeuwse rondboogvormige kachelnis aanwezig. Hier zijn ook nog een aantal bijzondere tegels te zien uit de oude tijd. Een enkelvoudige balklaag in deze ruimte ondersteunt de vloer van de verdieping erboven. Vanuit de karakteristieke opkamer heeft u uitzicht op rivier de Linschoter en de dorpskern. Deze zaal biedt ruimte aan +- 25 gasten in zittende opstelling, welke naar uw wens kan worden ingedeeld, en kan bij een staande partij ca 40 personen accomoderen. Deze ruimte beschikt over een eigen opgang aan de zijkant van het pand. 

1000056668.jpg

Het Koetshuis 

Het koetshuis aan de Dorpstraat met de getoogde inrijdeuren stamt uit de 2de helft van de 19de eeuw en heeft diverse functies gekend. Deze zaal biedt ruimte aan +- 80 gasten in een zittende opstelling, welke naar uw wens kan worden ingedeeld,  en kan bij een staande partij meer dan 150 personen accomoderen. De ruimte beschikt tevens over een volledig ingerichte bar. Binnenkijken bij het koetshuis doet u hier! 

bottom of page